diumenge, 3 de desembre del 2006

ULLS CLUCS

Uepa!!! Aquest cop sí que ha estat tot un èxit!!

El passat dissabte 25 de novembre de 2006 es celebrà el primer Festival d’Art Jove al Carrer de Reus “ULLS CLUCS” i nosaltres no hi podíem faltar… jejeje.


S’inaugurà amb l’espectacle de Morfeu “Déu dels somnis”. Al llarg del festival no hi va faltar de res: batucades, tallers infantils, concerts, espectacles, malabars, projeccions, instal·lacions, graffitis, i fins i tot la beguda ‘Ulls Clucs’ que es servia a l’Absenta, al Campus i a l’Art.

La proposta va relacionada entorn al món dels somnis. Els artistes, malabaristes, fotògrafs, dissenyadors, músics, il·lustradors, actors… s’inspiren amb aquesta temàtica tan màgica per a realitzar les seves obres.

El nostre punt de vista com a dissenyadores és crear una gran joguina amb material reciclat que reculli una part del nostre passat (retalls de teles de la bata que portàvem a l’escola, de la camiseta de l’esplai, dels primers pantalons texans que ens vam posar…) i transmetre a la població el desig de tornar a ser petit per uns instants i fer-los oblidar les preocupacions del dia a dia, dibuixant un gran somriure a tothom qui s’acostava a mirar, palpar o llençar la gran pilota.

Estem molt contentes amb el resultat! La resposta de la gent ha estat més que positiva! Grans i petits es deixaven anar sense timidesa: pels petits un gran somni fet realitat, pels adults un retorn a la infantesa, uns instants de somni. Va ser tot un èxit i tenim moltes ganes de repetir-ho a qualsevol indret del món!!!

Aquí podeu veure unes quantes ‘fotos-resum’ de la nostra instal·lació-acció-performance… fixeu-vos amb el súper uniforme que ens vam fer… No té pèrdua!!


3 comentaris:

anduluplandu ha dit...

ualaaaaaaa qina bola més guaaaaaaaiiiiii.......... juajuajua...q mona naves!!!! olé laiys!!!

Anònim ha dit...

huoles huoles!!
juuuu cada vegada em perdo l spectacle, tot i k akest cop mig ho vaig veure.
spero k es repeteixi x poder-hi anar!!
ua n saps lo xungo k trobo això d moure'm x dintre els blogs... s k potser sóc mul simple i n tic feta x tanta complicació!
bueno a vere si ns veiem + x mont-roig city k kuan hi sóc n set veu l pèl!

ànims i salut a les 4onos (aix n se si hu escriviu aixis xo suposo k ja meu entès)

petonets i alegria!!

Anònim ha dit...

sister!! si si, sok iooo la martuliiiii! YUJUUU, ia veus cm maburru nooo?xd nu re q akta BOoOoOOoOla mola un muuunn, i q em porta un mun d rekords (torello 06)... and others!!jejeje
wnu wnu, q akt blog ta mlt wai, xo avere quan ten dedikes un x tu!!!
enga neny ens veiemm!!!
xitusssssss ;)