dissabte, 9 de desembre del 2006

Flash Mob's

S'acosta el dia de l'entrega del projecte que estem fent actualment a classe. Hem de realitzar un sistema mínim d'identitat (logotip+imagotip, papereria bàsica, merchandising, normalització de la marca, briefing...etc) i ens dónen a escollir entre 3 temes: una ONG, un Banc del Temps, i una oraganitzadora de Flash Mob's.

No tenim gaire temps per a la realització de les nostres propostes, però ganes, empenta i creativitat no ens en falta pas! A més, fem a la vegada de client i de dissenyador, i això ens dóna molta llibertat!

M'he estat informant i he decidit, com a repte personal i professional futur inmediat, crear la marca corporativa-identificativa d'una organitzadora de Flash Mob's.

Flash Mob era per mi un terme desconegut fins ara. Mai havia sentit parlar-ne, suposo que amb el temps serà una cosa més comú a les 'nostres contrades'.jejejee.

Per tots aquells que, com jo, no sabeu de què es tracta podeu trobar moltíssima informació per internet des de qualsevol buscador. Algunes pàgines que m'han recomanat són:

http://es.wikipedia.org/wiki/Flashmob , i també, http://www.flashmob.com

Podriem definir-ho com a manifestacions espontànies que es duen a terme gairebé sense previ avís; tan sols un parell d'hores abans o com a molt amb un dia d'antelació i normalment via mail o sms. (No serà fàcil plasmar tots aquests valors en el logotip. Quan l'enllesteixi us ensenyaré el resultat per saber què en penseu...)

Les més freqüents que trobareu que es realitzen a molts indrets del món són: guerres de coixins multitudinàries, i festes silencioses (es queda amb un lloc concret i durant un breu espai de temps tothom comença a ballar amb els auriculars posats al ritme de la música que estan escoltant individualment en el seu ipod, mp3, mp4, cd portàtil o walkmans).

Però hi ha mil variacions i mil temes que s'han realitzat ( guerra de pistoles invisibles, inflar globus fins que petin, fer d'ocell o d'avió mentre travesses una plaça, pujar i baixar les escales mecàniques d'un centre comercial continuadament...etc)

És curiós i molt divertit! Al youtube podeu veure'n alguns videos...

Estigueu atents, perquè segurament aviat les 4 onOmatopeies en proposaràn alguna... jejejje. S'apuntareu?


Fins aviat!